Nuffnang Ads

Sunday, 16 October 2016

Berubah???

Banyak kali cuba berubah namun tak semudah yang diniatkan apalagi yang diucapkan. Kadang-kadang rasa mcm tak kenal diri sendiri. Banyak kali juga berazam untuk menepis "small little voice" dalam diri.
Subhanallah nikmatnya bila berjaya mendelete keraguan dalam diri sendiri. Terasa kerdil sgt disisiNya hatta hati sendiri pun sukar untuk ditadbir inikan pulak nak terokai hati org.

Saat hati rasa berputus asa, ragu, takut, gementar dan entah apa-apa, pertolongan Allah tak pernah terhenti, selalu ada je petunjuk yg dtg.

Alhamdulillah jumpa link utk ebook percuma 'berdialog dgn Allah' karya Cik puan Insyirah Azhar (moga dilimpahi rahmat dan kasih sayang Allah sentiasa)

https://drive.google.com/file/d/0B8bhyQg5mboyWjJzaDZlRk51bzA/view

Habis baca mcm kena tampar dgn tangan sendiri pulak..
Alhamdulillah lenyap keraguan 🙌


No comments:

Post a Comment