Nuffnang Ads

Sunday, 23 June 2013

Ini Pilihanku

Kita berhak utk memilih dan inilah pilihanku, entah kenapa sejak hampir setengah tahun ni hati aku meronta2 nak tukar core bisnes dari hartanah kepada bidang masakan. Petanda dah vateran la gaknya. Macam berkurangannya je minat nak site visit properties mcm dulu2 tapi x la sampai tinggal terus kot buat masa ni.

Alhamdulillah Allah permudahkan laluan untuk aku meneruskan niat ini.

Hahaaaa nak buat tawaran ni; START BISNES TANPA MODAL (rasanya ramai yang nak berniaga tapi bila tang modal tu yang pening dan mula lah bertangguh kan??? so apalagi ...call/sms/whatsapp la skrg (sebelum tawaran berakhir) Kalau sms atau whatsapp lagi baik  sbb buat masa ni berjuang sorang2 dari A-Z jadi bila sms or whatsapp tu lebih mudah dikesan...kot la tak dan nak jwp fon. Apapun tima kaseh in advance  pada yg sudi.






No comments:

Post a Comment